Företag: Tvättex
Adress: Mellbyvägen 25D
Ort: PARTILLE
Postnummer: 43330
   
Hemsida: www.tvattex.se
   
Kontaktperson: ej inloggad
Email: ej inloggad
Telefon: ej inloggad
Tvättex

Tvättex - Ett självklart val!

Idag använder en kvarts miljon svenskar våra produkter dagligen och en ny leverans sker varannan minut. Kunderna som beställer säger - enklare kan det inte bliOm Tvättex

Vi är ett helsvenskt företag som grundades 1980. På den tiden fanns inte några miljökriterier eller miljösymboler. Tvättmedlen som såldes i butik var okoncentrerade och för att få rent krävdes höga doseringar, ofta var det bara priset som konkurerade vilket gjorde att produkters dryghet samt allergi - och miljöfrågor åsidosattes.

Vår affärsidé håller fortfarande!

Detta gav oss vår affärsidé och nu har vi i 37 års tid levererat Tvättex-produkter direkt till hem och företag. Med hjälp av 80 medarbetare på våra 5 regionkontor har utvecklingen gått fort.

Redan när vi startade var idén att erbjuda hemleverans av miljöanpassade tvätt - och rengöringsmedel i ekonomiförpackningar.

Affärsidén är fortfarande densamma och vi kommer att fortsätta satsningen där människan och vår miljö står i fokus för utvecklingen framåt.

Vår strävan är inte bara att vara marknadsledande utan även att vara branschetiskt ledande beträffande produktkvalitet, miljöfrågor, service och köptrygghet.

Vår kundrelation som skapats genom åren ska vi förstärka ännu mer, samtidigt som vi kommer att fortsätta utveckla effektiva produkter med minimal miljöpåverkan.

 Ring Mig!!

Johan Isberg 0708-446722