Företag: Circle K Sävedalen
Adress: Göteborgsvägen 100
Ort: Sävedalen
Postnummer: 433 63
   
Hemsida:
   
Kontaktperson: ej inloggad
Email: ej inloggad
Telefon: ej inloggad
Circle K Sävedalen

Hos oss som företag kan ni hyra personbilar, flyttbilar och släpvagnar med rabatterad priser samt tvätta företagsbilar med kanon resultat! Ni är varmt välkomna höra av er till oss!

 Hälsningar

Circle K Sävedalen 

031-261257

VD 0760402550

e-post:gmet@circlekeurope.comCircle K Sverige AB har cirka 770 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är 300 fullservicestationer där vi erbjuder drivmedel som tar dig längre, fräsch och näringsriktig mat, gott ekologiskt kaffe på nymalda Fairtrademärkta bönor, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.

Circle K Sverige säljer och distribuerar bensin, diesel, fordonsgas, E85 och HVO100, samt erbjuder snabbladdning för elbilar vid ett antal stationer. I Sverige finns 5 operativa depåer.

Ungefär 3300 medarbetare arbetar på våra stationer och kontor över hela landet. Huvudkontoret för Circle K Sverige ligger i Stockholm.

Vi var tidigare Statoil Fuel & Retail Sverige AB men bytte under 2016/2017 namn till Circle K Sverige AB och varumärket till Circle K.

Circle K Sverige är en del av den Kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-tard) som är ett världsledande servicehandelsföretag med huvudkontor i Laval, Kanada.