Företag: TeleProffs Sverige AB
Adress:
Ort:
Postnummer:
   
Hemsida: www.teleproffs.se
   
Kontaktperson: ej inloggad
Email: ej inloggad
Telefon: ej inloggad
TeleProffs Sverige ABTeleProffs är idag en av Sveriges ledande privatägda systemintegratörer inom kommunikationslösningar mot företagsmarknaden.

Vi har i snart 30 år levererat kommunikationslösningar inom telekom.

Vi tar ett unikt helhetsansvar vilket skapar både ekonomiska synergieffekter och tryggt totalansvar. Detta resulterar i effektiva funktioner och lägre driftskostnad.

TeleProffs vill vara det naturliga valet som samarbetspartner och hjälpa Er med effektiva och användarvänliga kommunikationslösningar.

 

TeleProffs kvalitetspolicy är att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet, på utlovad tid och till ett pris som innebär hög kostnadseffektivitet hos kunden.

De mervärden TeleProffs ger är en stor bredd inom området kommunikationslösningar som samtidigt präglas av hög kompetensnivå. Detta säkrar en hög kvalitetsnivå både vid leverans och under hela avtalstiden.

För att vidmakthålla en hög kompetens och kvalitetsfaktor av företagets medarbetare bedrivs utbildningsverksamhet med hög frekvens. TeleProffs strävar hela tiden efter att leva upp till myndigheternas kvalitetskrav.