Företag: MediRoyal Nordic AB
Adress: Box 7052
Ort: Sollentuna
Postnummer: 192 07
   
Hemsida: www.mediroyal.se
   
Kontaktperson: ej inloggad
Email: ej inloggad
Telefon: ej inloggad
MediRoyal Nordic AB

För att stärka varumärket DeRoyal, agerar vi på sportmarknaden genom sponsring, där vi bl.a har avtal med Svenska Handbollsförbundet och Basket Förbundet. Vi är också stolt sponsor till ett flertal handbollslag både dam och herr i Elitserien.MediRoyal Nordic AB startades år 2002, som ett personalägt företag med huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Vi är, genom ett långsiktigt samarbetsavtal, huvuddistributör i Europa för det Tennessee baserade USA företaget DeRoyal Inc.. Vår affärsverksamhet omfattar i huvudsak ortopedi- och sportmarknaden på hemmamarknaden i Sverige och i övrigt till samtliga länder inom EU. Marknadsföringen i Europa sker genom avtalsbundna Distributörer utsedda av MediRoyal.

MediRoyal har ett huvudansvar för DeRoyals Europeiska material- och produktutveckling, vilket i många fall sker i nära samarbete med våra kunder. Produkterna produceras i DeRoyals produktions anläggningar i Estland och USA.

Vårt sortiment består av produkter med hög kvalitet som naturligtvis uppfyller kvalitetskraven enligt europeisk kvalitetsstandard (CE). Företaget är dessutom ISO certifierad enligt kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001.